U Hradního sládka / Velhartice

Tak tady se krom dobrého piva i super najíte…

Nádherné, moderně opravené prostory bývalého pivovaru v areálu hradu mají příznačný název.
U Hradního sládka. Restaurace, kterou by asi jen tak nikdo v areálu hradu nečekal, obzvlášť když známe na podobných místech kiosky s párkem.


Čistý moderní prostor nabídne poměrně velký výběr “hotovek”, který splňují celkem náročnější požadavky na hotovky. Ozkoušeli jsme třeba hráškový krém, jelení burger, těstoviny a sladkou tečku “germ knödl” a vše bylo super dobrý, čerstvý, a to jsme byli před sezónou. Lhenické mošty, káva pražená na Šumavě (kašperskohorská Rosta coffe) a na čepu si dáte trošku netradičně čepovaného Bernarda. V létě na vás čeká i točená zmrzka. Sem se vyplatí zajít na jídlo i mimo návštěvy hradu a k tomu máme nápovědu ke vstupu.

Letos je možné zakoupit permanentku na celoroční vstup do areálu za 200,- a na ně pak dávají 10% slevu na jídlo v restauraci, stačí ji při placení ukázat. Pro ty, kteří mají zájem třeba pouze jednorázově, tak v případě, že se jdete pouze najíst do restaurace a nevyužijete areál hradu, nahlaste prosím na pokladně vstup pouze do restaurace a budou Vám propůjčeny naše permanentky. Ty prosíme při placení vrátit obsluze. V nejlepším případě si rovnou udělejte rezervaci…

Mapa

Instagram

Facebook

Web

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..