Olympijská dražba / 2021

Šumava je odjakživa spojená se sporty a sportovci jsou spojení se Šumavou…

Dražba ukončena. Předměty se vydražily za 43 078Kč a mimo to se přispělo na účet Donio dalších skoro třicet tisíc korun. Děkujeme všem za účast. Rádi děláme radost.

Oslovili jsme úspěšné medailové sportovce, kteří se v historii zúčastnili Olympijských her a kteří jsou zároveň spojeni se Šumavou, zdali by nám věnovali nějakou část vlastního sportovního vybavení. Oni neváhali a onu věc si mohl každý z vás, i s fotkou toho, jak se daná věc podepisuje vydražit. My jsme je v den záhájení Olympijských her v Tokiu představili na našem facebook profilu a zahájili tak dražbu.

Peníze poputují konkrétně panu Kanalošovi, který je otcem dvou dětí a po vážné autonehodě je připoután na invalidní vozík pouze s částečnou hybností jedné ruky. Tento vozík by právě potřeboval nový. Budeme se snažit co nejvíce přiblížit k potřebné částce 260 000 Kč. Více informací o příběhu zde na: www.donio.cz/VozikProStefana

Dražili jsme věci od těchto legend:

Dominika Haška není třeba představovat. Pro nás legenda Dominátor. Ten nám věnoval tuhle jedinečnou hokejku, se kterou po návratu z NHL odchytal Play off za Pardubice a vychytal tím extraligový titul těsně před tím než ukončil kariéru. (Jméno Hasek je vytisknuto na hokejce a na konci hokejky je Dominikovo označení z play off).

Kateřina Neumanová, hvězda v běžeckém lyžování, šestinásobná olympijská medailistka nám darovala startovní číslo z olympiády ze Salt Lake City, kde skončila stříbrná.

Mistr světa juniorů v roce 2008, bronzový medailista z olympijských her v Kanadě v roce 2010, běžkař Martin Jakš věnoval startovní číslo z jeho poslední olympiády v Jižní Koreji v roce 2018 .

Bára Strýcová, vítězka Wimbledonu 2019 ve čtyřhře, bronzová medailistka v deblu z olympiády v Riu ve 2016, či světová jednička žebříčku WTA ve čtyřhře 2019 nám podepsala tričko a sukni .

Email: welovesumava@seznam.cz

Peníze byly předány přes platformu Donio.cz

Děkujeme moc!

#radidelameradost

Dominik Hašek věnuje hokejku se kterou vyhrál play-off po návratu z NHL
Kateřina Neumanová dala do dražby dres ze Salt Lake City odkud si dovezla stříbro!
Bára Strýcová nám podepsala tílko ve kterém hraje a k tomu přidala i sukni.
Martin Jakš podepsal dres ze své poslední olympiády z Jižní Koreji!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..