Dražba hodin pro dobrou věc

K výročí 30 let od sametové revoluce nechal We Love Šumava vyrobit unikátní hodiny. Byly vystaveny na facebooku a vypukla jejich dražba. Prodaly se za úctyhodných 50 000 Kč, které putovaly na dobrou věc.

Před 30 lety nám začalo být jasné, že už brzy budou lidé na Šumavě objevovat její krásy v místech, které do té doby chránila Železná opona a začneme si užívat svobodu.

K tomuto výročí jsme společně s Millwood.cz vyrobili tyto jedinečné designové nástěnné hodiny, poskládané z původního dřeva ze sloupu železné opony, doplněný o část ostnatého drátu, který obepínal hranici kolem roty Debrník v Železné Rudě a náboje, nalezené v šumavských lesích v místech, kudy procházela železná opona. Žádné podobné hodiny neexistují, je to světový unikát.

Článek v Klatovském deníku: www.klatovsky.denik.cz…

Proč hodiny? Hodiny právě proto, že symbolizují čas a dnes je to právě 30 let. 🕓 Výtěžek z této aukce věnujeme malému Kubíkovi Ducháčovi, který od mala trpí dětskou mozkovou obrnou. Je to velký bojovník a díky náročným rehabilitacím, které jsou finančně hodně náročné, se jeho stav výrazně zlepšuje. Více informací o jeho příběhu https://www.kouzelnaprani.cz/…/kubik-ze-susic-prani-lecebn…/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..