Hotel Horizont / Špičák

Hotelová restaurace? Tak tahle za to obzvlášť stojí….

Návštěva na Horizontu

Lidé mají trošku v hlavách, že hotelová restaurace je jen pro hosty hotelu. Nene, je pro všechny a ta v hotelu Horizont je skvostná. Najíst se dá v příjemném lobby nebo na krásné terase. Cítit se tu budete moc příjemně. Šéfkuchař Honza Hruška je pán na správném místě. Menu které jsme ochutnali teď na jaře, je prostě bez chyby a vybere si každý.  Za cenu do 300 korun za hlavní jídlo vám přinesou na stůl nádherně naservírované jídlo, které se zaměřuje sezóně a to i do místa kde se nachází. Gulášová polévka s preclíkem je skoro až hlavní jídlo v krásném rendlíku plného masa. Šumavské kyselo ve stylu kulajdy zrovna tak. No a hlavní chod – bůček,  který chutnal stejně tak jako byl naservírován, tedy skvostně. Sklářský knedlíky se zelím super! Bůček super! Druhé jídlo byly těstoviny linguine s rukolou a hovězí svíčkovou. Slast. Dokázali jsme do sebe ještě dostat lívanečky se smetanou a lesním ovocem. Překvapením byla i výborná káva od DP coffe alias Coffe blenders. Silný a žádná kyselost, na čemž si tahle česká pražírna zakládá. Servis bezchyby a jako pomocník už tady jezdí přes rok robot Bella, který vám přiveze pití, jídlo a přijede si klidně i pro sklo 🙂 pro obsluhu super pomocník a pro děti velká zábava. Na Železnorudsku bylo jídlo vždycky velký problém. Tahle restaurace schovaná v hotelu s výhledem na Javor ale tenhle problém vyřeší.  Chodíme sem i na příjemné večeře.

Instagram

Facebook

Mapa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..