Foodtruck MDK / Annín

Šumavský foodtruck, který stojí za návštěvu.

Martin je moc šikovnej kuchař, který si prošel svým složitým obdobím, dokázal se zvednout a rozjet tenhle parádní foodtruck, který zakotvil minimálně na tuhle sezónu v Annín Tree kempu u Sušice.

Místo, které mezi vzrostlými stromy v kempu připomíná Kanadu, ožilo vymazlenýma burgrama, který jsou hodně poctivý. Ke svému mixu masa z irského chuck rollu dávají svou skvělou cibuládu a část zeleniny berou od lokální farmy Zelený, stejně tak sýr mají lokální z rodinné bio sýrárny Melcher. (ty sýrburgry jsou fakt ohromný, plný velkých kusů sýra). Stejně tak vás tady překvapí pastrami burger, který je fakt pořádná nálož masa. Housky si nechávají péct na přání a ty jsou výtečný.

Pastrami burger

Hotdog s trhaným vepřovým a k tomu výbornej coleslaw za stosedmdesát kaček je pořádná obědová nálož. Coleslaw dostanete i k většině burgerů společně s hranolkama. Nemasová dobrota je třeba vege bowl s grilovaným Melchrem.

Limošky tady mají netradační německý Eizbach z Mnichova, kde si dáte třeba čirou kolu za 55kaček. Aperitiv můžete dát od Dlabka destilery nebo plzeňskou dvandu či pomelo v plechu.

Krásný místo, vymazlený a vychucený jídlo a za rozumný peníze hodně kvalitní muziky.

Stavte se to vyzkoušet. My sem jezdíme často a držíme palce ať to Martin vydrží.✊️

MDK foodtruck nese název podle Martina, jeho přítelkyně Denisy a syna Kryštofa.

Aktuální otevírací dobu se dozvíte na jejich sítích.

Mapa

Instagram

Facebook