Kolonáda / Klatovy

Pokud pojedete na Šumavu přes Klatovy, doporučujeme se v letních měsících zastavit na Kolonádě. Naše oblíbené místo, které nikdy nezklame.

Kolonáda Klatovy

Místo nenápadné z hlavní silnice, uprostřed krásně zeleného parku s rybníkem vás zaujme nejen kvalitní kávou a domácími zákusky, ale i šťavnatými hamburgery, tortillami a dalšími doslova vymazlenými jídly, u kterých si zakládají na čerstvosti, kreativitě ingrediencí a stylu podávání. Naše oblíbený jsou skvělé hamburgery s batátovými hranolkami, pastrami, domácí fresh pizzy a ze sladkostí volíme domácí kremrole a wafle s ovocem a zmrzlinou. Tyhle dobroty má na starosti sám majitel Honza, který se mimo jiné učil i v Australském Sydney. Na čepu si pochutnáte na klasické kombinaci od plzeňského pivovaru a nechybí malinovka. Holčiny za barem Vám umí připravit různé varianty kávy nebo některé domácí limonády.

Místo je ideální pro návštěvu i s dětmi. Hned vedle historické budovy je tu i dětské hřiště a lanový park. Autem se sem nedostanete a nejlépe zaparkujete u Kauflandu na okraji parku. Užijte si návštěvu

Poslední návštěva září 2022.

Web

Mapy

Instagram

Facebook

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..